Va salut. In acest articol vreau sa va prezint o thema absolut gratuita, si probabil cea mai buna din aceasta categorie. Thema prezinta un site cu o singura pagina, adica in stil de landing page, sau cum i se mai zice in traducere mot-a-mot pagina de aterizare.

Site-ul Oficial – Demo – Descarca thema

Adica o pagina care are un singur scop. Vizitatorul care a nimerit pe aceasta pagina are decat 2 variante, sau face o actiune pe site sau inchide pagina respective. Ca actiuni pot fi:

O comanda a unui produs sau serviciu, completarea unui formular, sa lase datele personale etc.

Ca structura aceasta thema este formata din mai multe blocuri. Fiecare bloc are un scop anume, adica transmiterea unui mesaj catre vizitator. In combinatie aceste blocuri ar trebui sa informeze vizitatorul despre produsul sau serviciul oferit.

Thema respectiva este formata din urmatoarele blocuri, sau mai bine sa le zicem sectiuni, cum lea numit si autorul themei.

1. Sectiunea principala

Care se afiseaza in prima fereastra cand vizitatorul intra pe site. Si este formata dintr-o imagine in fundal. Un titlu care trebuie sa prezinte depsre ce este aceasta pagina, un subtitlu care la fel este o descriere a produsului sau serviciului si un buton de actiune.sectiunea principala a themei parallax one

2. Sectiunea de servicii

In aceasta sectiune prn cateva blocuri de prezentare, care sunt formate din, imagine titlu si descriere, prezentam serviciile noastre.

sectiune de servicii in parallax one

3. Sectiune despre noi

Aceasta sectiune printr-o imagine un titlu si o descriere prezinta firma noastra adica “despre noi”

parallax one - sectiunea despre noi

4. Sectiunea echipa noatra

In aceasta sectiune noi prezentam echipa noastra, la fel este afisat titlu sectiunii o descriere si imaginile cu persoanele dini echipa noastra.

parallax one sectiunea echipa noastra

5. Sectiune testimoniale sau clienti multumiti

Ne permite sa adaugam comentariile, recomadarile clientilor in forma de poza client, nume prenume client, functia si recomandarea.

parallax one sectiunea testimoniale sau clienti multumiti

6. Sectiunea apel la actiune

In aceasta sectune, dupa ce noi deja am facut prezentare vizitatorului despre firma si serviciile noastre, iii propunem sa faca o actiune, sa completeze un formula, sa acceseze un produs, sau pagina de contact.

parallax one sectiunea de actiune

7. Sectiunea ultimile noutati

Ne permite sa afisam ultimile articole din domeniul nostru de activitate. WordPress in panoul de administrare are un menu, unde noi putem adauga articole scurte despre activitatea noastra. E… dupa ce noi adaugam articolele, acestea automat se vor afisa in aceasta sectiune dupa cele mai noi articole.

parallax one sectiunea ultimele noutati

8. Sectiunea de contact

Un element oblicatoriu pe pagina de vanzare trebuie sa fie sectiune de contact, astfel incat vizitatorul dupa ce a facut cunostinta cu serviciul nostru sa poata cat mai usor sa ne contcateze.

parallax one sectiune de contact

9. Sectiune din subsol

Si ultimul element este sectiune din subsol un element de inchidere a acestei pagin de aterizare sau landing page din engleza.

Si ca sa va fie mai usor intalarea acestei theme am creat un video pentru voi. Urmariti cu atentie si repetati dupa mine. Acest video este incarcat pe youtube in canalul goldensite.ro. Deasemenea va puteti abona la acest canal pentru ca intentionez sa incarca si mai multe video-uri legate de crearea site-ului pe wordpress.

Daca mai aveti si alte intrebari va rog sa le lasati in comentarii.

Si in caz ca acet articol a fost util pentru voi, va rog sa-l distribuiti si la altii cu un simplu click pe butoanele de socializare mai jos.

Va multumesc frumos. Si va doresc o zi productiva.

 

 

 

 

Aboneaza-te

Aboneaza-te

Fii la curent cu ultimele tehnologii din domeniul online

V-ați abonat CU SUCCES

Share This